Informatii Livrare Produse

 

Pentru comenzile in Bucuresti, Autospin.ro face livrarea la domiciliu, prin intermediul firmei de curierat DPD Curier. Costul livrarii este gratuit pentru minim 2 anvelope si 25 Lei pentru 1 anvelopa/ 1 baterie.

Pentru comenzile din Alte Localitati, Autospin.ro efectueaza livrari prin DPD Curier. Costul livrarii este gratuit pentru minim 2 anvelope si 25 Lei pentru 1 anvelopa/ 1 baterie pentru localitatile unde exista un sediu al agentului de Curierat. Pentru localitati unde nu exista sediu al agentului de Curierat, costul de livrare final va fi comunicat de agentul de vanzari care va contacta clientul pentru confirmarea comenzii.

Produsele care se regasesc in cadrul unei Oferte Speciale in momentul comenzii pot sa nu aiba transportul gratuit .

Pentru comenzile in afara Bucurestiului oferim livrarea se face prin intermediului serviciului de distributie DPD Curier:

  • timpul de livrare este de 1-3 zile. Acest timp se calculeaza din momentul in care s-a confirmat cu clientul trimiterea produselor cu ramburs total, sau din momentul in care s-a confirmat in banca plata avansului sau plata integrala a comenzii;
  • coletul este livrat direct la destinatar;
  • costul livrarii se va calcula astfel: pentru kg suplimentare/ km suplimentari se va percepe un cost suplimentar de 0.8 lei/kg/km.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...