Politica de Returnare

Returnarea produselor se poate face in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii de catre client.

(Dreptul de returnare in 14 zile calendaristice se adreseaza in mod explicit consumatorilor Persoane Fizice)

 

Anvelopele si jantele achizitionate la distanta se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile calendaritice de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la plasarea comenzii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a anvelopelor si jantelor nu include cheltuielile de transport a anvelopelor si jantelor. 

Art. 7.  (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.


Conditii de retur

Returnarea anvelopelor si jantelor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea anvelopelor si jantelor. 
Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.  Anvelopele si jantele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii anvelopelor si jantelor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca Autospin.ro nu poate inlocui anvelopele si jantele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea anvelopelor si jantelor cumparate.

 

 

 

ATENTIE ! Costul transportului anvelopelor si jantelor de la Autospin.ro catre client (pentru anvelopele schimbate) si de la client catre Autospin.ro (in cazul oricarui retur) reprezinta responsabilitatea clientului. 


Anvelopele si jantele cu lipsa de conformitate
Anvelopele si jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a Autospin.ro. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor si jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii anvelopelor si jantelor si a cheltuielilor de expeditie. 
Cheltuilelile aducerii la conformitate a anvelopelor si jantelor  (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Autospin.ro.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie a anvelopelor si jantelor.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...